Online shoppen, waar doe ik dat?

Ik wil het even hebben over mijn hele kleine aanschafobsessie. Ik hou van doosjes en verpakkingen en alles wat niet door een brievenbus past. Om die reden koop ik liever dingen online, ik weet niet waarom maar ik krijg altijd het idee dat mijn geduld dan ook op de proef gesteld word.
winkelen

Ik heb een paar kleine categorieën gemaakt om aan te geven wat ik waar aanschaf en bij elke site staat een uitleg over hoe en wat.

Skincare en zo.
Paula’s choice
Een topper op gebied van skincare, Paula verkoopt hele goede gezichtsverzorging producten die ik iedereen kan aanraden. Je kan er ook chatten met iemand die verstand van zaken heeft en die kan je een goed advies geven.
Amazon
Wow. Wat heeft deze website niet? Ik koop hier heel graag dingen die niet in Nederland te vinden zijn. Ook mijn favoriete moisturizer (CeraVe) kan ik hier vandaan halen omdat deze niet in Nederland te verkrijgen is. Ook zijn er heel veel koopjes te vinden voor onder €10,-. Het enige nadeel is dat je een creditcard nodig hebt om dingen te kunnen kopen.
Ebay
Ook een soort Amazon maar deze is toegankelijker omdat je ook met PayPal kunt betalen. Ook op deze site zijn zo ontzettend veel dingen te vinden, het is gewoon een kwestie van zoeken!

Vergelijken.
Beslist
Het is altijd ergens anders goedkoper, ALTIJD.
Tweakers
Voor het aanschaffen van elektronica kijk ik het liefst op deze site voor goede reviews en waar ik het het goedkoopst kan aanschaffen. Het is wel een beetje een mannen-site maar het is mega handig!

Kleding en accessoires 
H&M
Dit kent iedereen wel, de webshop is handig voor ons dorpelingen die geen H&M in velden of wegen te bekennen hebben!
Boohoo.com
Leuke kleding voor een spot prijs! Het is ook altijd net even wat anders dan anders.

Make-up
Alice & Jo
Ze verkopen hier de EOS lipbalms waar ik echt helemaal gek op ben, dus ja..
The Make Up Spot
Hier verkopen ze een paar van mijn favo merken zoals; Real Techniques, Sleek, Revlon en Zoeva! Ook zit je snel boven de €30,- zodat de verzending gratis wordt, oh en ze verzenden meestal in een super gaaf knal roze envelop. Ze zijn super snel en gewoon alles wat ik nodig heb in een online make-up winkel.

Overig
Aliexpress
Haaaha.. Dit is echt eigenlijk de website waarom ik deze post maak. Want eigenlijk kun je alles wat hier boven staat wel vergeten en alles wat je nodig hebt hier kopen. Dit is echt zonder twijfel mijn lievelings- website om echt pure onzin van aan te schaffen. Ze hebben hele goedkope kleding (Let wel op de maten!), geweldige sieraden en hele leuke gadgets.
Er is echt maar 1 nadeel aan deze site en dat is de verzending. Niet dat de verzendkosten duur zijn, nee, meestal heb je zelfs gratis verzending. Maar het kan wel tot 9231784 jaar duren voordat je pakketje binnen is. Nee echt, ik heb aanschaffingen gedaan die er ruim een half jaar over deden om binnen te komen. Dit is natuurlijk niet altijd, maar ga er van uit dat je zo’n 3 tot 5 weken kunt wachten op je pakketje. Dat komt door de Chinese manier van verzenden. Alles wordt op een grote boot gedaan die pas gaat varen als die helemaal vol zit, dus soms is is dat met een paar dagen maar soms kan het ook echt heel erg lang duren.

De reden waarom ik het graag even over mijn mini-koop-verslaving wou hebben komt omdat ik in november een No-Buy in ga, dat betekend dat ik helemaal niks voor mezelf mag kopen die maand. En dat gaat ontzettend moeilijk worden want ik ga wel lekker allemaal dingen kopen voor vrienden en familie voor verjaardagen en Sinterklaas. Mijn geld gaat hoe dan ook op, maar niet aan mezelf. Dit gaat niet zo cool worden vrees ik..

Hopelijk hebben jullie wat nieuwe sites leren kennen door deze post, zo niet dan was je per definitie al cool omdat je het allemaal al kende.
Veel winkel plezier!

Waar koop jij het liefste je materialistische dingeltjes?

Bedankt voor het lezen!
kusjes

Een gedachte over “Online shoppen, waar doe ik dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s