Mijn eerste fruitzuurpeeling!

Hallooo! Ik ben er een beetje laat bij vandaag omdat ik keihard heb gewerkt samen met mijn moeder om voor te bereiden voor de kerstmarkt waar we gaan staan met onze kaarsjes, bruisballen en bodybutterdingen. Maar ik had vandaag ook weer een afspraak bij de huid therapeute waar ik een fruitzuurpeeling kreeg, ik praat vandaag even over hoe ik dat ervoer.


Ik ben echt niet onbekend met AHA (glycolzuur) en ik weet dat het super goede dingen kan doen voor de huid kan doen dus ik had er wel zin in, eindelijk kan ik de rode vlekjes en littekens in mijn gezicht aanpakken! Dus ik kwam binnen en mocht plaats nemen op een stoel die helemaal naar achteren kan, zoals bij de tandarts. Ze vertelde me precies wat ze ging doen en waar ze de zuren aan ging brengen en wat ik kon verwachten. Eerst werd mijn gezicht gereinigd en daarna ging het echt gebeuren.
Oké, spannend. Eerst op mijn kin, niet verkeerd, dit kan ik wel handelen. En daar begon het me ineens te branden! WOW. Dat was zeer onaangenaam, gelukkig duurt zo’n peeling niet lang en krijg je snel een koude natte handdoek om het goedje mee af te halen.
Het bleef nog best wel lang na branden en mijn gezicht is nog steeds erg gevoelig.

Over drie weken heb ik weer een behandeling en ik moet al slikken als ik er over na denk. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Ja dat is echt wel een uitdrukking die bij me past op het moment! Over drie weken laat ik het wel weer weten!

Sorry voor de korte post maar ik had helaas niet heel erg veel tijd om te bloggen vandaag. Morgen heb ik wat meer tijd!

Bedankt voor het lezen!
kusjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s