TAG #1: Guilty Pleasures!

Terwijl ik zat te genieten van het live album van “The Prodigy – World’s on Fire” probeerde ik een onderwerp te verzinnen voor de blogpost van vandaag. Toen ik het laatste nummer horen moest ik wel een beetje lachen om mezelf want ik zit mee te zingen/fluisteren met het nummer “out of space” en ik doe alle geluidjes en alle vaagheid in dat nummer altijd super overdreven mee.
Ik moest ineens denken aan de guilty pleasures tag, niet dat de Prodigy een guilty pleasure van me is, maar helemaal ingaan op muziek en heel stiekem mee fluister-zingen wel.
Ik zit namelijk op kantoor waar ik niet in volle borst mee kan zingen met mijn favoriete muziek dus het moet allemaal een beetje gedempt. Gelukkig hoeft dat hier niet en kan ik hier mezelf lekker voor schut zetten omdat ik veilig achter een scherm zit. Laugh all you want! Guilty pleasures zijn leuk en daarom deel ik ze vandaag met jullie.


guilty pleasures


FILMS:
Oh nu moet ik gelijk al even goed na denken, wat is nou echt een film die ik leuk vind waar ik me eigenlijk voor schaam? Om maar in het kader van blanke mensen die zich zwart schminken te blijven.. White chicks! Oh nee, wacht, daar schminken twee zwarte knullen zich blank. Oh well, maakt allemaal niet uit! Het is echt een super super super foute film maar wel echt erg grappig!

SERIE:
Here comes Honey Boo Boo. SCHIET ME ALSJEBLIEFT NIET NEER. Maar als je naar die serie kijkt gaat het eigenlijk gewoon over een (beetje te dik) hillbilly gezin dat echt gigantisch veel van elkaar houdt. Ik ga niet tegen je zeggen dat je het nu direct moet gaan kijken want dat doe ik zelf ook echt niet. Maar ik hou persoonlijk wel van brainpulp shows die over gezinnetjes gaan die eigenlijk alleen maar het beste met elkaar voor hebben. Er zit geen kwaad in!

MUZIEK:
Ik schaam me niet voor mijn muziek smaak!
Ik zeg wel altijd dat Marilyn Manson mijn guilty pleasure is trouwens.. So there we go. Die was makkelijk.
Verder hou ik ook echt van hele foute 70/80’s muziek met foute deuntjes en hele slechte clips. Love it!

SNACK:
Wit stokbrood met satésaus en kip. Nutella. Witte bonen in tomatensaus. Chili con carne. Eigenlijk alles waar je aderen ineens *poof * verstopt van raken. Ik hou van comfort food!

ACTIVITEIT:
Een ernstig geval van koopzucht hebben. Echt, zoals in in een vorige post zei kan ik mezelf een dag vermaken op Ebay en Aliexpress. Als het maar onder de $20,- blijft kan het nooit geen kwaad denk ik dan maar. Maar ja, ineens 6 aankopen van $20,- is natuurlijk een ander verhaal. Ik schaam me hier echt voor, ik weet van mezelf dat ik onwijs materialistisch ben en dat ik wat dat betreft erg lijk op rupsje nooitgenoeg..
pejrups

ABSURDE VERZAMELING / BELACHELIJKE AANKOOP:
Ik heb om de zoveel tijd een nieuwe verslaving (yay, ADD) maar iets dat altijd terug blijft komen is make-up. Mijn verzameling is nog niet zo groot omdat ik pas vanaf mijn 20e echt met make-up ben gaan experimenteren maar het begint ondertussen een aardige collectie te worden. En belachelijke aankopen doe ik meestal als ik onder druk gezet wordt door een verkoper. Ik kan gewoon geen nee zeggen en daar maken ze misbruik van!

CRUSH:
Hahaha, op wie ben ik niet verliefd? Oh dit vind ik echt heel moeilijk! Ik ben echt gek op heel veel mensen, maar dan is Adrian Brody denk ik toch wel een guilty pleasure omdat hij toch best wel wat missers gemaakt heeft in zijn carrière (Splice, anyone? Blah!!!) Maar goed, gelukkig heeft hij echt een hele leuke kop om naar te kijken dus tja..

Whatever.

KLEDING:
Mijn über oude en lelijke joggingbroek waar de verfvlekken van mislukte haar experimenten in zitten. Een grijze broek die echt super ranzig lijkt maar toch braaf elke week in de wasmand beland. Ik hou er van, ik kan ook wel een nieuwe kopen maar waarom zou ik? Pas als de gaten er in komen en hij niet meer op mijn kont blijft hangen blijft deze rakker gewoon één van mijn favoriete dingen om te dragen!

Nou dat was het! Dit was de tag, ik heb lekker mezelf getagged want ik wou dit gewoon erg graag doen.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

Wat is jouw guilty pleasure?

Bedankt voor het lezen,
kusjes

3 gedachtes over “TAG #1: Guilty Pleasures!

  1. Whaha! Splice was echt…. ik kan het niet eens beschrijven zo slecht :’) Mijn guilty pleasure is misschien wel marsepein, echt hoor als het er ligt moet ik het eten.. hallo kilo’s! Gelukkig werk ik er op dit moment niet meer mee.. Fondant vind ik dan weer echt vies 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s