Liebster award!

Ik ben genomineerd voor een award! Geweldig!
Ik wil graag mijn ouders bedanken voor mijn bestaan en mijn vrienden en familie voor altijd in mij geloven.. Ik wist dat ik voor meer bestemt was! Danku, danku, da– wat?
Oh.
Mensen, ik ben wel echt genomineerd hoor. Maar voor een Liebster Award! Dankjewel VirusofBeauty voor het nomineren van mij! Ik voel me vereerd!De Liebster Award is in leven geroepen om nieuwe en nog niet echt bekende blogs extra in het zonnetje te zetten.
Wat moet ik daar dan voor doen? De persoon die je genomineerd heeft die heeft 11 vragen je verzonnen en die moet je beantwoorden en dan ga je zelf ook (onbekende en nieuwe) bloggers nomineren met vragen.


Dit waren mijn vragen:

1. Als je een voorwerp zou zijn, welk voorwerp ben je dan en waarom?
Hahaha! …Wat?!
Wat een moeilijke vraag! Ik kan serieus niks verzinnen dus ik ga er een quiz voor doen: Gare quiz
Ik ben een sleutel blijkbaar. Hoera!

2. Wat is een slechte gewoonte van je?
IK PRAAT ALTIJD DOOR MENSEN HEEN HET SPIJT ME.
Ik probeer er op te letten maar ik kan blijkbaar nooit iemand laten uitpraten. :c Het is echt heel stom en ik doe mijn best om er wat aan te doen maar ik ontplof van binnen als ik niet praat.

3. Wat is het mooiste compliment dat je al hebt gekregen?
Dat ik een kind van het Universum ben en dat ik de wereld doe draaien. Lang verhaal kort: Er stond een beetje een rare man blijkbaar al erg lang te wachten voor de bus in the middle of nowhere maar had geen geld of kaartje dus werd elke keer afgewezen. Dat vond ik wel een beetje zielig dus hij mocht mee rijden op mijn strippenkaart. De man was zo dankbaar dat hij dat tegen me zei!
Later bleek dat de chauffeur ook nog eens verkeerd gestempeld had en bleek ons ritje helemaal gratis te zijn. Booyah karma!

4. Waarom ben je beginnen te bloggen?
Omdat ik gek werd van mensen die baking soda op hun gezicht doen en er een citroen bovenuit knijpen en dan lekker gaan scrubben en die foute informatie aan jonge meiden en jongens geven.
Ik wil alleen maar het beste voor iedereen zijn/haar huid. Maar alleen over skincare bloggen is ook wel een beetje saai dus ik gooi er van alles en nog wat door heen.

5. Welke zijn je meest en minst favoriete beauty-items? 
Hmm.. Lastige vraag. Ik hou van heel veel spulletjes namelijk. Maar als ik dan toch zou moeten kiezen, ga ik voor zonnebrand, daar kan ik echt geen dag zonder!
Mijn minst favoriete zijn droogshampoo’s die zo’n MEGA witte waas achter laten, voor mensen met donker haar is dat echt niet cool.

6. Hoe ziet jouw leven eruit naast jouw blog?
Hahahahaha. Nou, komt ie dan:
One day in the life of Pej,
Dinsdag tot vrijdag:
Hoi, het is 06:50 en ik word wakker, ik ga naar de wc, kleed me aan, was mijn gezicht, doe mijn make-up, smeer mijn brood, stap op mijn fiets, kom aan op werk, doe de computer aan, ga werken, post een blogpost in een pauze, werk nog ietsje meer, ga om 17:00 naar huis fietsen, kleine work-out van een kwartiertje, koken, masterchef Australië, blogpost schrijven, chillen/gamen/tv kijken/douchen/Flip knuffelen, slapen.
Zaterdag tot maandag:
Hoi het is 09:00 en ik word wakker, , ik ga naar de wc, kleed me aan, was mijn gezicht, doe mijn make-up, smeer mijn brood, ga naar mijn ouders/moeder/familie/vrienden/schrijf een blogpost/doe boodschappen/chillen/bruisballen maken/etc.
Dat is pretty much mijn leven op het moment.

7. Als je 1 ding aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dat zijn?
Minder snel geïrriteerd raken zou cool zijn.

8. Waarom heb je …. (vul in) gekozen als naam van jouw blog?
NOU OMDAT IK PEJ BEN :’D.

9. Wat is jouw verborgen talent?
Nou, behoorlijk verborgen volgens mij dan. Hier is vast ook wel een quiz voor.
JA HOOR.
De vragen waren wel echt freaking obvious maar oké. Blijkbaar kan ik goed tekenen en verven.

10. Wat is dat ene ding waarvoor je alles aan de kant zou zetten?
FAMILIE, bam. Hands down.

11. Naar wie kijk je op?
Naar mijn awesome ouders. Paps is lief en staat echt altijd voor alles en iedereen klaar (ook al heeft hij vakantie en krijgt hij schelden van mijn moeder als hij dan zijn telefoon op pakt) maar het is gewoon een goede lieve man waar ik echt helemaal gek op ben. Mams is een bikkel en trotseert zich door alles heen, ze heeft altijd een woordje klaar liggen voor alles volgens mij en ze heeft een kop met verstand. Ik ben gewoon super trots op ze en ik ben graag bij ze en kijk naar ze op omdat het.. wel, mijn ouders zijn en als ik een ander antwoord op deze vraag zou geven ik een pets voor mijn hoofd zou krijgen.

Hopelijk vinden jullie dit soort posts ook leuk om te lezen!
Ik nomineer:
www.aelmai.com

En ze mag de volgende vragen beantwoorden:
1. Wat is het meest belangrijk in je leven momenteel?
2. Wat is je slechtste eigenschap?
3. Zou je die willen veranderen?
4. Hoe ziet jouw leven eruit naast jouw blog?
5. Wat hoop je in de toekomst te bereiken?
6. Als je een dier zou zijn, wat dan?
7. Naar wie kijk je op?
8. Waarom ben je begonnen met bloggen?
9. Wat hoop je te bereiken met bloggen?
10. Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen?
11. Wat is jouw verborgen talent?

Bedankt voor het lezen!
kusjes

2 gedachtes over “Liebster award!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s