Niet zo creatieve zondag.

Ik ben weer tegen een Pej probleem aangelopen. Ik had namelijk beloofd om elke zondag iets creatiefs te doen omdat ik daar de tijd voor had. Maar nu zit ik hier, op de bank met een glas ranja, te kijken naar Heston Blumenthal en ik heb eigenlijk helemaal geen intentie om ook maar iets te doen vandaag.
Gisteren heb ik een super leuk Halloween feestje gehad waar ik zelf heb meegeholpen aan decoreren. Gisteren was ik daarom ook nog heel druk met voorbereiden en heb ik geen tijd gevonden om te bloggen.
Het is echt heel lastig om tijd te vinden elke dag om een blogpost te schrijven en zeker in het weekend..
Zoals ik al zei, ik schrijf dit vanaf de bank in een huis dat echt een rommeltje is.

Ik ga me straks denk ik maar even aankleden, mijn kwasten wassen en een beetje opruimen hier.

Sorry dat ik niks creatiefs gedaan heb lieve mensjes, ik ga echt mijn best doen om binnenkort weer een DIY-iets te maken! Ik vind het heel leuk maar op dagen als dit staan het welzijn van mijn huisje en Heston Blumenthal op #1.

Vanavond of morgen komt er als goedmakertje een win-actie. : ) Gewoon, omdat ik van jullie houd.

Een gedachte over “Niet zo creatieve zondag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s