Leuke DIY’s en inspiratiebeelden.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik me al een tijdje een beetje inspiratieloos voel. Ik kook niets nieuws, creëer niets nieuws en ik wil niks nieuws. Stom is dat hé?
Ik voel me gewoon een beetje kak omdat ik niks mag uitgeven deze maand en ik al een week in een no-buy maand zit. Ik weet niet, het is gewoon even niet zo’n leuk tijd.


Gelukkig hebben we tijdens dit soort druilerige dagen lekkere geurkaarsjes, hete thee, kruikjes, truffelpepernoten, dekentjes en tv. Ik ga het ook wel overleven maar ik moet me er even doorheen slaan. Ook bestaat er zo’n top site als Pinterest, ik houd er echt zo veel van. Tik een random woord in en je krijgt alleen maar inspiratie beelden. Dat wil ik graag met jullie delen zodat ik jullie misschien wel kan inspireren, want ik kom vandaag deze bank niet meer af.

Magneetjes op de achterkant van je make-up producten zodat je ze op een magneetbord kunt plakken. Handig voor de mensen die (net als ik) niet zo heel veel ruimte hebben voor hun stash!
Verf de achterkant van je sleutels met nagellak voor handigheid (en de leuk natuurlijk).
Met een bamboe matje en een elastiek of lint kun je makkelijk zelf je eigen kwastendinges maken. Hoe heet dat? Etui, tasje? Geen idee, het is handig voor op reis.

Dit vind ik echt zó tof! Het is zo simpel maar echt erg leuk. Als ik niet zo lui was (en niet in een no-buy zat) had ik dit zeker gedaan! Misschien in december.

Hier word ik ook echt heel vrolijk van, het ziet er zo lief en simpel uit.
Dit is wel echt een hele leuke manier om een kerstboom te maken zonder echt een boom in huis te halen. Ook zou je al je kerstkaartjes er aan kunnen hangen. I like.

 

Alle plaatjes heb ik via Pinterest gevonden en ik benijd de mensen hun creativiteit soms. Maar gelukkig zijn ze dan ook weer zo lief om alles op internet te zetten for us to enjoy. ❤

Hopelijk heb ik jullie wel een beetje kunnen inspireren. Morgen ga ik weer wat meer mijn best doen hoor, dat beloof ik.
Jullie zijn héél lief, bedankt voor het lezen,
kusjes

8 gedachtes over “Leuke DIY’s en inspiratiebeelden.

  1. Die kerstboom is echt zo gaaf. Maar denk dat dat teveel werk is om een paar maanden te gebruiken. Toevallig heb ik ook me sleutels gelakt. Erg fijn nu, vooral het verschil tussen me fiets sleutel en fietsketting is duidelijker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s