Persoonlijke update.

Hoi.
Willen jullie iets stoms horen? Nee, nou dat is jammer want ik denk niet dat ik heel veel leuks te vertellen heb.
Nee grapje. (Oké ik lees dit net terug en het is eigenlijk geen grapje) Ik ben gewoon een beetje moe en dat slaat snel om in garigheid. En garigheid slaat snel om in hoofdpijn. En hoofdpijn is kak, dus daar zijn we momenteel. Bij kak.

Hoi ik ben Pej en ik voel me kak. Daarom zit ik als een drol op de bank.
Hoi ik ben Pej en ik voel me kak. Daarom zit ik als een drol op de bank.


“Pull yourself together!”
Neeeee… Geen zin in. Laat mij ook even een keertje.
Ik denk dat ik in een domper zit omdat ik echt nergens geen inspiratie meer uit kan halen. Er zijn alleen maar herhalingen op tv, werk is nogal hetzelfde deze week, ik ben super moe na halve dag en ik zit in een no-buy.
Hoe het daar mee gaat?
Nou goed. Maar ik wil ineens alles. Zo’n no-buy is gestoord! Wat heb ik mezelf aangedaan?! Dit is een lijst met dingen die ik wil:

– DLC van Bioshock Infinite die gisteren uitgekomen is
– Een E-hookah/shishapen, een elektrische waterpijp met een smaakje (zonder nicotine of wat dan ook)
– Zooi van de nieuwe MAC kerst collectie
– Nieuwe schoenen/laarzen
– Een andere shampoo
– Die spons van Real Techniques
– Een vleesetende plant
– Alles uit de HEMA
– Alles uit de Xenos
– Een nieuwe telefoon
– Nieuwe Lush kerst dingeltjes

WAT EEN ELLENDE! Dit is nog maar het begin van mijn ellenlange lijst. Ik ben zo goed in klagen, veel van die dingen op mijn lijst heb ik helemaal niet nodig. Behalve die schoenen misschien. Omdat ik mijn laarsjes van vorig jaar niet aan kan omdat ik dan in een lopende tesla coil verander! >:’C

Ik wil dat mijn haar sneller groeit zodat ik het weer in een knappe bob kan krijgen.
Ik wil meer warme wintertruien
IK WIL CHOCOMEL MET DRANK.

IK IK IK
MIJN MIJN MIJN
NU NU NU

Ik ben echt de beste in klagen en zeuren.
Misschien moet ik maar weer even mijn bloed laten prikken zodat ik een vitamine gebrek kan uitsluiten, al slik ik wel (niet) netjes mijn supplementjes.

Winterdepressie bestaat! En ik heb er al last van in de herfst.

Maar oké! Even leuke dingen.

Kittens en puppies en truffelpepernoten en thee en knuffelen en mijn katjes en geurkaarsen en dikke sokken en the Stanley Parable en mijn lieve lezertjes en vaseline en walnootjes en hutspot en flip en kaas en ben&jerry’s en .. iemand met de achternaam Disco. Wat een TOP achternaam! Daar word ik nou weer vrolijk van. 

Sorry voor mijn gezeur en sorry voor mijn afwezigheid. Ik denk elke dag aan posten maar ik weet even niet waar over. Ik heb wel wat ideeën, nu nog de inspiratie om te typen.

Jullie zijn lief ❤

kusjes

2 gedachtes over “Persoonlijke update.

  1. Ach als je dalijk uit je no buy bent kan je hoop ik weer shoppen?
    Tis lastig en rot. Maar het komt goed!

    Even om het je lastig te maken maar die lush kerst spullen moet je echt zo snel mogelijk halen!

    1. Hahaha ja. Als het geld me toelaat, direct.
      En gelukkig heb ik al veel uit de collectie van Lush, maar ik moet denk ik toch maar even zo’n uber grote fles van Rose Jam aanschaffen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s