Goede voornemens.

Elk jaar loop ik weer te blèren dat ik ga stoppen met roken, dat ik ga sporten, dat ik gezonder ga eten enzovoort. En ik ken mezelf ook al wel langer dan vandaag, maar deze keer kan ik het anders gaan doen!
Mijn leven is nu aardig stabiel, ik heb een knap maand inkomen, een leuk huisje en een lieve vriend. Dit wordt mijn jaar. Daarom heb ik deze keer ook weer goede voornemens opgesteld maar nu wat realistischer. Ik ben al gestopt met roken dus de moeilijkste is ook al weer achter de rug.

Mijn goede voornemens voor 2014:

Beginnen met Blogilatus/Pilatus.
Gezonder snacken voor meer vitamientjes.
Minimaal €100,- op mijn spaarrekening per maand.
Minder vlees, meer vis.
Meer experimenteren met koken.
Schoonmaak schema opstellen en me daar aan houden.

En de laatste, maar zeker niet de minste: BLOGGEN!

kusjes

Een gedachte over “Goede voornemens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s