Feel good: Beroemdheden van héél dichtbij!

En weer eens ben ik vreselijk aan het slacken met mijn blog.. sorry. Ik huil een beetje vanbinnen, ik wil dit zo graag maar ik doe er te weinig voor. Dat moet veranderen!

celeb

Vandaag wil ik het even hebben over zelfbeeld.
Toen ik last had van acne werd ik erg onzeker, je voelt je heel zelfbewust en niet op een goede manier. Je vraagt je af of mensen het zien en probeert het zoveel mogelijk te verbergen. Je kijkt met jaloezie naar filmsterren en modellen die er in films, bladen en op tv er ALTIJD fantastisch uit zien.
Tijdens de slechte dagen kijk ik veel te dicht op de spiegel en voel ik me slecht over elke porie, elk bultje en elk vlekje. En zelfs doe ik het op goede dagen ook! Dan zie ik mezelf van een halve meter van de spiegel af en denk ik “Mwoah! Nou, dat ziet er goed uit!” maar als ik dan een paar centimeter vanaf de spiegel kijk dan zakt de moed me gelijk in de schoenen.

Daarom heb ik hier een site die je misschien een opkikkertje kan geven:
http://celebrityclose-up.com/

Hier worden beroemde mensen en al hun imperfecties onder de loep genomen. Het is natuurlijk niet gemeen bedoeld maar het is om te showen dat deze mensen ook normaal zijn omdat je ze nu ziet; zonder (photoshop)bewerking, met een dikke laag make-up of zelfs neushaar! Het leek me wel leuk en toepasselijk nadat Lorde dit heeft getwittert.

Dus kijk even op de site als je je een beetje down voelt en bedenk dat jij ook maar mens bent en er niemand ooit zulke foto’s van jou gaat maken! (Tenzij je heel beroemd wordt.. wiehoo!)

Ook is het belangrijk om niet zo dicht op die spiegel te zitten, of nog erger, in een vergrotende spiegel kijken. Dan zie je dingen die je niet wilt zien en die anderen toch nooit zullen zien.

Ik hoop dat jullie me nog lief vinden na deze lange tijd. Ik beloof dat ik wat meer ga posten.
kusjes

4 gedachtes over “Feel good: Beroemdheden van héél dichtbij!

    1. Gek he? Ik weet het zelf ook wel maar toch kan ik me er heel sip om voelen soms.. Stomme beauty-standaarden! *schud vuist*

      Ben blij dat je kan genieten van de foto’s, hehehe!

  1. Hihi het is idd wel fijn om de realiteit daarachter te zien maar weetje waar ik dan weer gefrustreerd van kan raken… Ook weet ik dat zij dik geplamuurd zijn, dan nog denk ik was.. Damn ook al doe ik er foundation op.. Me huid ziet er niet zo stralend uit! Of je ziet de plamuurlaag bij me zitten, of me donshaartjes, of het in mijn rimpeltjes trekken van foundation (zucht) hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s